Wat is een Talisman?


‘Een Talisman is een fysiek object dat wordt gedragen en welke doordrenkt is met kracht en intentie door het gebruik van natuurlijke materialen, symbolen, spreuken en ritueel, om een verandering teweeg te brengen in overeenstemming met iemands wil.’

Talismannen zijn wonderbaarlijke, complexe en krachtige magische objecten. Een Talisman helpt jou om patronen te doorbreken, verandering teweeg te brengen en om dat aantrekken in je leven waar je naar op zoek bent. Een Talisman helpt jou om vol zelfvertrouwen je levenspad te bewandelen en je bestemming te bereiken. 

Hoe werkt een Talisman?

Elke Talisman heeft zijn eigen unieke frequentie. De frequentie van de Talisman komt overeen wat jij wilt aantrekken of bereiken.

Alles in het universum bestaat uit energie. Jij, ik, de aarde waar we op rond lopen, onze gedachten en alle gebeurtenissen en omstandigheden in ons leven. Elk van die dingen heeft zijn eigen frequentie. Wanneer je in een situatie zit waarin je je niet prettig voelt, wanneer je niet lekker in je vel zit of wanneer je de weg kwijt bent, dan zit je op de verkeerde frequentie. 

Van frequentie wisselen doe je door middel van gedachten kracht. Maar dat valt niet mee. Oude patronen zitten vaak diep verankert in ons systeem en laten zich niet makkelijk herprogrammeren. Een Talisman is hierbij een krachtige tool. Deze zend altijd de juiste frequentie uit en helpt daarmee om jouw gedachten af te stemmen op deze frequentie. Zo kan je oude patronen wel doorbreken en daarmee je leven een andere wending geven. 

Je kunt een talisman gebruiken om een specifieke situatie op te lossen, een patroon te doorbreken of een droom te vervullen. Talismannen zijn ook heel geschikt om voor de rest van je leven te dragen om voorspoed aan te trekken en als gids op je levenspad.

Over mijn Talismannen

Voor het creëren van mijn Talismannen werk ik nauw samen met de Spirits van de natuur. Net als mensen en dieren hebben ook bomen, planten en kruiden ieder een eigen unieke frequentie. Deze frequenties gebruik ik om mijn Talismannen te versterken. Daarnaast maak ik gebruik van de enorme kracht van symbolen, runen en sigils.

Een Talisman bestellen

Je kunt een Talisman bestellen voor elk denkbare situatie. Hier vind je alvast een aantal Talismannen die uit voorraad leverbaar zijn. Ook kun je bij mij een op maat gemaakte Talisman bestellen. 

Als je bij mij een Talisman bestelt dan stem ik deze op jou af en daarna wordt hij pas geactiveerd, of het nu een Talisman uit voorraad is of een op maat gemaakte Talisman. 

De Talisman wordt geleverd met een Verbindingsritueel. Je ontvangt hiervoor uitgebreide instructies, een rituele kaars en een zalvingsolie. Ook krijg je instructies hoe je je Talisman kunt gebruiken.

Heb je nog vragen of wil je een Talisman bestellen? Neem dan contact met me op.

Vind jouw Talisman
Wat is een Talisman?