Wat is een Good Luck Charm?


‘Een Good Luck Charm is een fysiek object dat je bij je draagt en is opgeladen met spreuken en ritueel om geluk en voorspoed aan te trekken en negatieve energie af te wenden.’

Een Good Luck Charm, of geluksamulet, is een krachtig steuntje in de rug op je levenspad. Hij helpt je om vol zelfvertrouwen je pad te bewandelen zodat het geluk aan jouw kant staat.

Hoe werkt een Good Luck Charm?

Net als een Talisman en een Aura Spray heeft elke Good Luck Charm zijn eigen unieke frequentie. Net als jij een unieke frequentie hebt en alle mensen, dingen en omstandigheden om ons heen.

Een Good Luck Charm wordt afgestemd op de frequentie waarop jij wilt zitten. Die frequentie waarop jij je lekker in je vel voelt en vol zelfvertrouwen in het leven staat. En die frequentie is voor iedereen persoonlijk en uniek.

Wanneer jij de Good Luck Charm bij je draagt zal hij je helpen om af te stemmen op deze frequentie. Je zal dan automatisch voorspoed aantrekken, tegenslag afwenden en het geluk zal aan jouw kant staan.

Mijn Good Luck Charms

Net als voor mijn Talismannen en mijn Aura Sprays maak ik voor mijn Good Luck Charms gebruik van de wonderbaarlijke krachten van de natuur. Elke boom, struik of kruid heeft zijn eigen frequentie waarmee ze je van dienst kunnen zijn. 

Ik kies die kruiden die bij jou passen en na het samenstellen van de Good Luck Charm zal ik deze een intentie meegeven, activeren en verzegelen. 

Een Good Luck Charm bestellen

Ik maak op maat gemaakte Good Luck Charms. Dit gaat altijd in combinatie met een Reading-Consult.

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Neem dan contact met me op voor een afspraak!

Lees meer over een Reading
Good Luck Charm - Astrid Hazelway