Wat is een Aura spray?


‘Een Aura Spray is een mengsel van zuiver water, kruidentincturen en etherische oliën welke is samengesteld met een specifieke intentie om een (tijdelijke) verandering teweeg te brengen in de frequentie van je aura.’

Een Aura Spray is een krachtige rescue middel. Het verandert direct de frequentie van je aura waardoor jij op dat moment in balans komt, in de stemming komt waarin je wilt zijn of opgewassen bent tegen de situatie waarin je je bevindt.

Hoe werkt een Aura Spray?

Net als een Talisman en een Good Luck Charm heeft elke Aura Spray zijn eigen unieke frequentie. Net als jij een unieke frequentie hebt en alle mensen, dingen en omstandigheden om ons heen.

Soms zit je (tijdelijk) op de verkeerde frequentie. Je voelt je onzeker, niet geaard, angstig, verdrietig, boos of je voelt je niet opgewassen tegen een situatie. Of je omstandigheden vragen net dat beetje extra van je. Je hebt inspiratie nodig, extra bescherming, slaap, reiniging, extra zelfvertrouwen, focus of dat wat de situatie van je vraagt.

Dan kan je met een Aura Spray direct je frequentie veranderen of dat van de ruimte waar je je in bevindt. Waar je een Talisman gebruikt om patronen te doorbreken is een Aura Spray bij uitstek een middel om een tijdelijke situatie te veranderen. 

Mijn Aura Sprays

De natuur bevat wonderbaarlijke krachten en streeft altijd naar balans. Wanneer jouw leven uit balans is, is de natuur dan ook bij uitstek het middel om deze te herstellen. Elke boom, struik of kruid heeft zijn eigen frequentie waarmee ze je kunnen helpen. Waar Lavendel rust geeft, geef Rozemarijn helderheid en Eik standvastigheid. 

Veel aura sprays maken enkel gebruik van etherische oliën. Deze werken goed omdat ze ook een sterke geur(frequentie). Ik gebruik etherische oliën in combinatie met kruidentincturen omdat ik hiermee niet beperkt ben tot het gebruik van kruiden met een geur-frequentie. Want ook bomen, struiken en kruiden waarvan het niet mogelijk is om een etherische olie te winnen hebben ons ontzettend veel te bieden. 

Een Aura Spray bestellen

Ik maak op maat gemaakte Aura Sprays. Dit gaat altijd in combinatie met een Reading/Consult behalve als het om een herhaal bestelling gaat.

Een op maat gemaakte Aura Spray kost €10 (excl. verzendkosten)

Heb jij een situatie waarbij je wel wat extra ondersteuning kan gebruiken?

Neem dan contact met me op voor een afspraak!

Lees meer over een Reading
Astrid Hazelway - Gids op je Levenspad - Aura Spray