Talismannen


Talismannen zijn wonderbaarlijke, complexe en krachtige magische objecten. Elke Talisman heeft zijn eigen unieke frequentie. De frequentie van de Talisman komt overeen wat jij wilt aantrekken of bereiken.

Je kunt een talisman gebruiken om een specifieke situatie op te lossen, een patroon te doorbreken of een droom te vervullen. Talismannen zijn ook heel geschikt om voor de rest van je leven te dragen om voorspoed aan te trekken en als gids op je levenspad.

Lees hier verder over wat een Talisman is en hoe deze werkt.

Bestellen

Je kunt een Talisman bestellen voor elk denkbare situatie. Hieronder vind je een aantal Talismannen die uit voorraad leverbaar zijn. Ook kun je bij mij een op maat gemaakte Talisman bestellen. 

Als je een Talisman bestelt dan stem ik deze op jou af door een serie unieke sigils op de achterkant van de Talisman, daarna wordt hij geactiveerd. Dit geldt voor zowel een  Talisman uit voorraad en een op maat gemaakte Talisman. 

De Talisman wordt geleverd met een Verbindingsritueel. Je ontvangt hiervoor uitgebreide instructies, een rituele kaars en een zalvingsolie. Ook krijg je instructies hoe je je Talisman kunt gebruiken.

Prijs
  • Op maat gemaakte Talisman  €149 (inclusief reading/consult)
  • Overige Talismannen €59

Heb je nog vragen of wil je een Talisman bestellen? Neem dan contact met me op.

Mijn Talismannen


Op maat gemaakte Talisman

We hebben allemaal ons eigen unieke verhaal. Ik luister naar jouw verhaal en je wensen. Indien nodig doe ik een legging om verder inzicht te krijgen in jouw situatie en wat je nodig hebt om in balans te komen en om vol zelfvertrouwen je levenspad te kunnen bewandelen.

Zodra het plaatje compleet is maak ik voor jouw een op maat gemaakte Talisman. Deze is uniek, wordt aan jou verbonden en zal nooit worden gebruikt voor een ander. Een op maat gemaakte Talisman is een kostbaar bezit voor de rest van je leven!


Talisman - Bescherming
Bescherming

De Talisman ‘Bescherming’, beschermt jou tegen negatieve energie, mensen die je proberen te beïnvloeden en kwaadwilligheid.

Deze Talisman geeft je kracht, oerkracht. Het is een innerlijke kracht die zelfvertrouwen uitstraalt zodat andere haarfijn aanvoelen dat er met jou niet te sollen valt. De Talisman maakt je helder van geest zodat je situaties herkent die niet zuiver zijn. Hij maakt je assertief zodat je opkomt en gaat staan voor de dingen die je lief zijn. En mocht er tegenslag op je pad komen dan helpt de talisman je op elk mogelijk manier om hier adequaat mee om te gaan en de overhand te krijgen in de situatie. 


Talisman - Liefde
Liefde

De Talisman ‘Liefde’ helpt je om je ware liefde en een oprechte en gepassioneerde relatie te vinden.

Je geliefd voelen is een van de belangrijkste dingen in het leven. Geliefd als kind, als vriend, maar vooral geliefd als partner. Geliefd zijn, echt geliefd zijn, is zo belangrijk dat we ernstige gezondheidsproblemen riskeren als we ons niet geliefd voelen. Eenzaamheid is een sluipmoordenaar. Maar het vinden van echte, oprechte en gepassioneerde liefde kan moeilijker zijn dan het vinden van water in een woestijn.

Allereerst helpt deze Talisman je om jezelf lief te hebben. Alleen vanuit het vertrouwen dat jij de liefde waardig bent zal je je zielsverwant kunnen vinden. De talisman helpt je om vol zelfvertrouwen, optimisme en stralend in het leven te staan zodat jij je ware en mooie zelf laat zien.

Vervolgens helpt de Talisman je om het pad te kruizen met je ware liefde. Sta niet raar te kijken dat je, tijdens het dragen van deze Talisman, in onverwachte en ongebruikelijke situaties terecht komt! En wanneer je het pad kruist met je zielsverwant zal de Talisman je helpen om hem of haar te herkennen en om het moment te grijpen en verbinding te maken.

Dit is een complexe Talisman omdat het vinden van je ware liefde een gecompliceerde maar ontzettend belangrijke zaak is. Deze Talisman zal je dan ook op elk mogelijke manier helpen totdat je je zielsverwant gevonden hebt.


Talisman - Balans
Balans

De Talisman ‘Balans’ helpt je om de controle weer te hervinden wanneer het leven je dreigt te overweldigen.

Deze Talisman is iedereen die zich zo overweldigt voelt dat je op de rand van uitputting staat. Alles is gewoon te veel. De dagelijkse dingen zijn eigenlijk al teveel. Had je maar meer tijd en energie, kon je de komende drie maanden maar in een hutje ergens diep in een bos doorbrengen waar niemand je kan vinden en niemand iets van je wilt. 

Sorry, deze Talisman zal dat hutje niet voor je boeken, maar hij zal je wel helpen. Allereerst zal hij je helpen om diep adem te halen en te blijven halen, onder alle omstandigheden, zodat jij je balans weer kan hervinden. Om in balans te blijven zal de Talisman je helpen om standvastig te zijn en vaker ‘nee’ te zeggen, hoe moeilijk dat soms ook is. Hij zal je helpen om je hoofd helder en kalm te houden in tijden waarin je leven je dreigt te overweldigen.


Talisman - Diepe Heling
Slaap

The Talisman ’Slaap’ helpt je om snel in een diepe en herstellende slaap te vallen.

Een gebrek aan (diepe) slaap gooit je hele leven overhoop. Je kan niet meer helder denken of dingen onthouden. Je immuunsysteem verzwakt, je komt aan en je bent niet bepaald gezellig.

Er zijn tal van redenen voor slaapgebrek. Van een baby tot een medische aandoening. Van een stressvolle baan tot geldkwesties. We kunnen niet altijd de invloeden van buitenaf beheersen, maar we kunnen wel op zoek gaan naar onze eigen ‘uit-schakelaar’. De schakelaar die je geest dempt. Dat deel van jou dat de neiging heeft in overdrive te gaan op het moment dat je hoofd je kussen raakt.

Deze Talisman helpt je bij het vinden en omzetten van deze schakelaar, zodat je het meeste uit elk uur slaap kunt halen. Het helpt je om je hoofd leeg te maken en alle gedachten en zorgen los te laten, zodat je je kalm en rustig voelt zodra het bedtijd is.

De Talisman ‘Slaap’ is ook geschikt voor baby’s en kinderen van alle leeftijden. Je kunt de Talisman naast hun bed leggen en de mantra zingen (die bij deze Talisman wordt geleverd) wanneer je ze in bed legt.


Talisman - Vanuit je kracht Leven
Leven vanuit je Kracht

De Talisman ‘Leven vanuit je Kracht’ helpt je om de touwtjes van jouw leven in handen te nemen en het leven te leiden waar jij van droomt.

Wanneer jij niet de touwtjes in handen hebt word je meegesleurd door de stroom van de maatschappij en wordt jouw leven voor je bepaalt. Dit betekent een leven vol disbalans, toevalligheden en vaak terugkerende problemen en negativiteit.

Deze Talisman helpt jou om je leven vorm te geven zoals jij dit wilt! Ongeacht je huidige omstandigheden. Hij geeft je wilskracht, vastberadenheid en het vertrouwen dat je nodig hebt om in je eigen kracht te gaan staan. De Talisman zal je helpen los te laten, patronen te doorbreken en te doelbewust de stappen te ondernemen die nodig zijn om jouw droomleven te creëren. 


Talisman - Verbinden
Verbinding

De Talisman ‘Verbinding’ helpt je de verbinding te herstellen met Al Wat Is en Al Dat Was. 

In een wereld waarin onze internetverbinding centraal staat is het steeds lastiger om echte verbindingen te maken. Hart tot hart verbindingen met gelijkgestemde en zielsverwanten. Maar ook de verbinding met de natuur en het dierenrijk. De, oh zo belangrijke, verbinding met onze voorouders en de verbinding met onszelf en onze zielenmissie. Zonder deze verbindingen voel je je al snel eenzaam, incompleet of doelloos. 

Deze Talisman helpt je om de verbindingen weer te herstellen. Allereerst door je te helpen om weer naar buiten te keren. In ons huidige internet tijdperk speelt ons leven zich voor het grootste gedeelte af in onze binnenwereld waarmee je jezelf effectief afsluit voor verbinding. Door je naar buiten te keren kan je weer open staan voor de verbinding met alles om je heen. Zichtbaar of onzichtbaar. 

Deze Talisman helpt jou je weer te verbinden met Al Wat Is en Al Dat Was. En dat is het startpunt voor een leven vol magie!


Talisman - Moederliefde
Moeder

De Talisman ‘Moeder’ helpt je om een solide innerlijke basis op te bouwen van veilig zijn en voelen.

Deze Talisman is voor iedereen die is opgegroeid zonder liefdevolle ouders. Die het onbezorgde gevoel van veilig zijn, nooit hebben ervaren. Dat, wat er ook gebeurt, mama en papa er voor je zijn om het op te lossen. Wanneer deze fundering ontbreekt dan is de kans groot dat je rondloopt met een constant gevoel van innerlijke onrust en behoedzaamheid. 

Deze Talisman helpt je om een solide fundering op te bouwen door een hechte band met je voorouders op te bouwen. Jouw ouders waren er niet (voldoende) voor jou maar jouw voorouders staan altijd achter je, wat er ook gebeurt. Door deze band (opnieuw) op te bouwen kan je energie, kracht, veiligheid en een gevoel van liefde en bescherming direct uit je voorouderlijke lijnen halen. 

Het vult het gat niet die je jeugd heeft achtergelaten maar bouwt er een solid basis bovenop zodat jij je veilig en gedragen voelt. Je innerlijke onrust zal verdwijnen zodat je volop van het leven kan genieten.


Talisman - Inspiratie
Inspiratie

De Talisman ‘Inspiratie’ helpt jou om inspiratie te vinden in elk aspect van je leven of voor een specifiek project. 

Inspiratie kan zo ongrijpbaar zijn als de herinnering aan een geur. Zo overweldigend als een orkaan. Het heeft de neiging zich te verstoppen als je het zoekt en verschijnt op de meest rare en onverwachte plaatsen. Inspiratie is een echte diva.

We hebben inspiratie nodig. Inspiratie helpt je oplossingen te vinden, obstakels te overwinnen en helpt je te groeien. Zonder inspiratie komen we letterlijk vast te zitten.

Deze Talisman laat inspiratie stromen als een kabbelende rivier in elk aspect van je leven of voor een specifiek project. En wanneer de inspiratie stroomt zal de Talisman je helpen om de inspiratie om te zetten in actie. Want er is niks ergers dan het hebben van een een geweldig idee, gedachte of oplossing en er niet naar kunnen of weten te handelen.

Voel je geïnspireerd, laat je inspireren en creëer je eigen magie!


Talisman - Voorspoed
Geluk

De Talisman ‘Geluk’ helpt je om kansen te herkennen en te grijpen zodat je het gevoel hebt dat het geluk aan jouw kant staat.

Geluk lijkt ongrijpbaar. Iets wat sommige mensen wel hebben en een ander tekort. Maar geluk is onpartijdig. Het kiest geen kant. Het is er altijd, maar we zien het vaak niet. Kansen liggen overal op de loer, maar we zijn meestal zo verwikkeld in ons dagelijks leven dat we er recht langs lopen.

Deze Talisman zal je helpen om voordeel te halen uit elke situatie. En je helpen om bewust te worden van de kansen die voor het oprapen liggen. De Talisman zal je helpen om ze te herkennen en met beide handen vast te grijpen. Het dragen van deze Talisman zal je het gevoel geven alsof geluk aan jouw kant staat.


Talisman - Gezondheid
Gezondheid

De Talisman ‘Gezondheid’ helpt je om goede gewoontes en een gezond leven te creëren.

Onze gezondheid is ons kostbaarste bezit. Zonder een goede gezondheid is het verdomd lastig om een gelukkig en welvarend leven op te bouwen. Gezondheid begint bij jezelf. Bij goed zorgen voor jezelf en het aanleren van gezonde gewoontes. Dat valt niet altijd mee in een wereld voor ongezonde verleidingen.

Deze Talisman helpt je bij het doorbreken van slechte gewoonten die een negatieve impact hebben op je gezondheid. Helpen bij het stoppen met roken, om gezonder te eten, meer te bewegen. Maar ook om de stress in je leven te verminderen, lief te zijn voor jezelf en weg te blijven uit situaties die ongezond zijn.

Deze Talisman helpt je om naar je lichaam en geest te luisten en zal er alles aan doen om je te helpen gezond te worden en te blijven.


Talisman - Heropbouw
Heropbouw

De Talisman ‘Heropbouw’ helpt je om een overvloedig leven op te bouwen na een periode van moeilijkheden, tegenslag of een crisis.

Een periode van kommer en kwel is iets waar de meesten van ons minstens één keer in ons leven mee te maken krijgen. Of het nu een zware jeugd is, het verliezen van je baan, je relatie, je huis, je gezondheid om een pandemie die over de wereld raast en alles in het honderd gooit.

Het eerste wat je moet doen als je in een crisis terecht komt is overschakelen op overlevingsmodus. Gelukkig is dat bij de meeste mensen voorgeprogrammeerd. Je vecht, vlucht of gaat ten onder.

Crises zullen altijd eindigen en dan is het tijd voor heropbouw. Het is dan noodzaak dat je de knop weet om te zetten van overleven naar leven. Bij overleven ben je namelijk naar binnen gekeerd, ben je waakzaam en voorzichtig. Om vanuit een crisis een rijk leven op te kunnen bouwen moet je je (weer) naar buiten kunnen keren. Alleen dan kun je kansen herkennen en grijpen om een nieuw en overvloedig leven op te bouwen.

Deze Talisman zal je helpen om de knop om te zetten. Om weer vol vertrouwen en optimisme aan een nieuw begin te staan zodat jij het leven kan creëren waar je van droomt. 


Talisman - Focus
Focus

De Talisman ‘Focus’ helpt je om te werken of studeren met een vlijmscherpe Focus.

Tijd is een kostbaar bezit en er is niks erger dan je tijd door je vingers te voelen glippen terwijl je gedachten afdwalen naar je ToDo-lijst, de laatste FB-discussie of het bestaan ​​van het leven zelf in twijfel trekt. 

Deze Talisman is een echte krachtpatser. Het is alsof je je dagelijks leven in de vliegtuigmodus zet, zodat je je kunt concentreren op je werk, studie of een project. En als afleidingen nu toch door de kiertjes glippen dan helpt deze Talisman je om ze zonder pardon buiten de deur te zetten zodat jij ongestoord verder kan werken en creëren.


Talisman - Rijkdom
Rijkdom

De Talisman ‘Rijkdom’ helpt je om een overvloedig leven te creëren. 

Rijkdom gaat niet alleen over geld. Een rijk leven is een overvloedig leven. Vol liefde, vrienden en plezier. De vreugde om anderen te kunnen helpen. Om een veilige en liefdevol omgeving te kunnen creëren voor jezelf, je familie en je dierbare. Een goede gezondheid is belangrijk en een leven zonder geldzorgen hoort natuurlijk ook bij een overvloedig leven.

Deze Talisman helpt je om je innerlijke kracht aan te boren en te laten groeien. Hij zal je helpen om positief en met wijsheid in het leven te staan. Zodat je mogelijkheden en kansen weet te herkennen en benutten waaruit je een overvloedig, rijk en gezond leven kan creëren. 


Talisman - Magie
Magie

De Talisman ‘Magie’ zal je helpen om zelfverzekerd de wereld van magie te gaan ontdekken.

Voorbij de illusie van het dagelijks leven vind je een wereld vol mysterie, wonder en magie. De wereld van de voorouders, de spirits, de goden. Maar ook een wereld vol energie welke met gedachtenkracht gebruikt kan worden om inzicht te krijgen, om te helen en om dat te manifesteren wat jij wilt.

Deze Talisman helpt je om te leren vertrouwen op je intuïtie en je innerlijke kracht zodat je deze wereld kan gaan ontdekken. Hij zal je helpen om te begrijpen wat je onderweg tegenkomt. Om niet aan jezelf te twijfelen en niet overweldigd te worden bij de dingen die je ervaart. Zo kun je je magische talenten gaan ontdekken, leren hoe je ze kan gebruiken en toepassen in je dagelijks leven.


Talisman - Phoenix
Phoenix

De Talisman ‘Phoenix’ helpt je om het grote verlies dat je hebt geleden te overwinnen en als een Phoenix uit de as te herrijzen.

Deze Talisman is voor iedereen die een groot verlies geleden heeft in zijn/haar leven. Dat verlies heeft je zo uit het veld geslagen dat je je machteloos en stuurloos voelt. Je oude leven is voorgoed voorbij en de enige manier om verder te kunnen is om je leven drastisch te veranderen. Dit betekent dat je afscheid moet nemen van je oude leven om een nieuw leven op te kunnen bouwen, maar daar voel je je niet klaar voor. 

Deze Talisman helpt je om een nieuw leven op te bouwen. Niet door je oude leven af te sluiten maar door al het goede te eren dat eruit is voortgekomen. Zodat je dit als bouwstenen kunt gebruiken om een nieuw leven op te bouwen en om vol vertrouwen uit de as te verrijzen als een Phoenix.


Talisman - Succesvol Ondernemen
Succesvol Ondernemen

De Talisman ‘Succesvol Ondernemen’ helpt je een groeiend en bloeiend bedrijf op te bouwen.

Een eigen bedrijf hebben, je eigen baas zijn, kan het beste ooit zijn. Een succesvol en bloeiend bedrijf opbouwen kan een van de moeilijkste dingen ooit zijn.

Deze Talisman helpt je om te gaan staan als ondernemer, zichtbaar te zijn en je door niks uit het veld te laten slaan. Vanuit deze basis kan zakelijk succes worden behaald. Hij zal je helpen de inspiratie te vinden voor succesvolle ideeën, doorzettingsvermogen om deze ideeën uit te voeren en creativiteit om onderweg problemen en uitdagingen op te lossen.

De Talisman zal je ook helpen om succesvolle samenwerkingen aan te gaan, financiering rond te krijgen en opgemerkt te worden tussen je concurrentie. 


Talismannen - Astrid Hazelway