Reading - Consult


Iedereen loopt weleens vast op het levenspad.

De weg is niet duidelijk, er ligt een obstakel op je pad of je staat op een kruispunt en je hebt geen idee welke kant je op moet gaan.

Dan heb je vragen die je vaak niet kan beantwoorden. Waarom overkomt mij dit? Waarom kom ik steeds in dezelfde situaties terecht? Wat doe ik verkeerd?

Maar ook vragen als; Wie ben ik? Wat wil ik uit het leven halen? Wat heb ik te bieden? Waar zit mijn kracht? En hoe kan ik het leven leiden dat ik wil?

Inzicht en helderheid

Ben jij opzoek naar antwoorden? Dan wandel ik als gids een stukje mee op je levenspad.

Ik luister, geef inzicht, een spiegeltje en een duwtje in de goede richting. Net zolang totdat jij weer vol zelfvertrouwen je pad kan vervolgen. Ik gebruik daarbij mijn eigen orakel die me helpt om verbanden en patronen te zien waar een ander enkel chaos en toevalligheden ziet. 

Zo help ik jou om je situatie vanuit een ander daglicht te bekijken zodat de puzzelstukjes op zijn plek vallen en jij weer vol zelfvertrouwen je pad kan vervolgen.

Good Luck Charm, Aura Spray of Talisman

Voor onderweg geef ik je een Good Luck Charm, Aura Spray of Talisman mee. 

Het zijn krachtige magische voorwerpen, ieder met hun eigen unieke frequentie. Zij helpen jou om af te stemmen op dat wat je bereiken wilt. Daarmee zijn het fantastische reisgenoten die je een steuntje in de rug geven en ervoor zorgen dat je niet weer verdwaalt of vastloopt.

Een Good Luck Charm of een Aura Spray zit inbegrepen bij een consult. Een Talisman kan apart worden aangeschaft. Tijdens ons gesprek bespreken we de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Wil jij weer vol zelfvertrouwen je levenspad vervolgen? Dan wandel ik als gids graag een stukje met je mee. 

Een consult verloopt via Skype of Zoom. Ook is het mogelijk om een wandelconsult te boeken in de bossen van Schoorl. Tijdens een wandelconsult doen we naast een reading ook een geleide meditatie. 

Heb je vragen? Of wil je graag een afspraak plannen? Neem dan contact met me op

Uitgebreid Consult 

Inclusief Reading, een Good Luck Charm of een Aura Spray en verzendkosten.
60 minuten – €65

Korte vervolgafspraak 

Inclusief Reading, zonder Good Luck Charm of Aura Spray.
30 minuten – €25

Wandelconsult

Inclusief Reading, Geleide Meditatie en een Good Luck Charm of een Aura Spray.
90 minuten – €90

Boek een consult

Over Astrid

Wie ik ben? Lees hier meer over mij.


Astrid Hazelway - Gids op je Levenspad