Gids op je Levenspad


Welkom! Ik ben Astrid, heks en gids.

Zolang als ik me kan herinneren heb ik het gevoel dat er ‘meer’ is in het leven. Als kind stelde ik al vragen waar geen antwoorden op waren en ik ben nooit gestopt met vragen stellen.

Sommige vragen kunnen je leven gaan beheersen. Waarom? Hoe? Wie ben ik? Wat wil ik nu echt? Wat heb ik te bieden? Waar zit mijn kracht?

Mijn zoektocht naar antwoorden werd een magisch avontuur. Een fantastisch reis vol verwondering die voerde tot de uithoeken van de wereld en verder. Ik studeerde sjamanisme, hekserij, kruidengeneeskunde en chaos magie. En alles wat maar raakvlakken heeft met deze vakgebieden, van psychologie tot quantum mechanica. 

Inmiddels help ik, al bijna 10 jaar lang, mensen bij het vinden van antwoorden op hun levensvragen en wandel ik als gids een stukje mee op het levenspad. Ik luister, geef inzicht, een spiegeltje of een duwtje in de goede richting. Net zolang totdat ze vol zelfvertrouwen hun pad weer kunnen vervolgen.

Voor onderweg geef ik een Good Luck Charm, Aura Spray of een Talisman mee. Als steuntje in de rug en om ervoor te zorgen dat je op je bestemming aankomt. 

Heb jij een vraag? Als gids wandel ik graag een stukje mee op je levenspad.


Lees hier meer over een Reading
Astrid Hazelway - Gids op je levenspad